Zorgvuldig verpakt en bezorgd

For delivery abroad contact us at order@greenupthecity.com

Planten worden bezorgd door Luna Koeriers, overige pakketten door PostNL

Luna Koeriers

Hoe verzenden jullie de planten?
Planten hebben zorgvuldig vervoer nodig. Daarom werken wij samen met Luna Koeriers die gespecialiseerd is in het bezorgen van planten en bloemen. De combinatie van onze sterke verpakking en de zorgvuldigheid waarmee het koeriersbedrijf met planten omgaat, zorgt ervoor dat jouw bestelling onbeschadigd wordt afgeleverd. Soms hebben de planten na bezorging even de tijd nodig om te herstellen van het gebrek aan licht en vocht. Daardoor kunnen de planten bij levering wat slap hangen. Geen zorgen, eenmaal geplant trekt dat snel weer bij. Twijfel je of het wel goed gaat met jouw planten? Raadpleeg dan via chat onze Plantcoach voor info & tips!

Wanneer worden mijn planten bezorgd?

Wij streven er naar om te bezorgen op woensdag en zaterdag. Woensdag indien besteld tussen donderdag 08:00 uur en maandag 08.00 uur; zaterdag indien besteld tussen maandag 08:00 uur en donderdag 08:00 uur.
Via de track en trace code kun je jouw pakket volgen en zie je direct wanneer je pakket wordt bezorgd.

Kan ik mijn bestelling bij Green Up The City afhalen?

Ja, dat kan voor een aantal producten die verkrijgbaar zijn in onze webshop, echter alleen op afspraak bij onze vestiging in Alkmaar. Neem gerust contact op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak via service@greenupthecity.com of telefonisch 085-0041772.

PostNL

De overige producten in onze webshop worden bezorgd door PostNL. Dat is wel zo veilig en vertrouwd. Op https://www.postnl.nl/klantenservice/ geeft PostNL een antwoord op veelgestelde vragen. Wij hebben de belangrijkste voor jou op een rijtje gezet. Mochten er desondanks toch nog vragen zijn raadpleeg dan https://www.postnl.nl/ of neem contact met ons op via service@greenupthecity.com.

Heeft PostNL een app?
Ja! Deze kun je hier downloaden https://www.postnl.nl/campagnes/postnl-app/

Wanneer wordt mijn pakket bezorgd?
Op track & trace (ook beschikbaar in de PostNL-app) vind je altijd de laatste informatie over je pakket. Vul de track & trace code (barcode of ‘niet-thuis code’) en de postcode van de ontvanger in, en je ziet direct wanneer je pakket wordt bezorgd.

Kan ik zelf de bezorgtijd of -plaats kiezen?
Nee, helaas kan dat nog niet. Wij streven er naar om te bezorgen op woensdag en zaterdag. Woensdag indien besteld tussen donderdag 08:00 uur en maandag 08.00 uur; zaterdag indien besteld tussen maandag 08:00 uur en donderdag 08:00 uur. Via de track en trace code kun je jouw pakket volgen en zie je direct wanneer je pakket wordt bezorgd.
 
Wil je zelf kiezen waar je je pakket wilt ontvangen?
Ja, dat kan. Je ziet de mogelijkheden in de track & trace omgeving. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor bezorging bij het dichtstbijzijnde PostNL-punt.

Niemand thuis?
Via track&trace kun je jouw bezorgwensen doorgeven. PostNL laat een kaartje voor je achter met een ‘niet-thuiscode’. Met deze code kun je op track & trace zien waar je je pakket kunt ophalen. Je pakket wordt een week op het PostNL-punt bewaard.

Nationale feestdagen
Levering op nationale feestdagen en de dag er na is niet mogelijk. Tijdens speciale aanbiedingen en feestdagen kunnen er afwijkende leverdata gelden.

Tarieven verzending

€ 6,75 - bestelling onder € 50,00 (in Nederland)

Gratis - bestelling boven € 50,00 (in Nederland)

Bezorging buitenland
Voor de actuele tarieven voor levering in het buitenland verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@greenupthecity.com

Retourneren
Omdat een plant levend materiaal is kun je deze bij ons niet retourneren. Voor de overige producten in onze webshop zijn de retourkosten op rekening van de consument.