Gezonde werkomgeving

Kan jouw buitenruimte wel een groene boost gebruiken? Met bio beplanting zorg je voor een aantrekkelijke bedrijfslocatie, een gezonde werkomgeving én je benadrukt jouw duurzame ambitie. Daarnaast help je mee de biodiversiteit te verbeteren want bio planten zijn 100% veilig voor insecten en andere nuttige diertjes. Meer weten? Neem gerust contact op voor een afspraak op locatie.

Alles is BIO

Green Up The City werkt uitsluitend met biologisch gekweekte tuinplanten. Die zijn niet alleen mooi en sterk maar hebben ook een positief effect op de ecosystemen omdat er geen chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmeststoffen zijn gebruikt. Insecten en andere diertjes profiteren hiervan en het bodemleven wordt niet verstoord.

Liefst inheems

We kiezen zo veel mogelijk voor inheemse soorten, planten die oorspronkelijk in Nederland voorkomen. Ze hebben weinig onderhoud en water nodig, gedijen beter in de directe omgeving maar misschien belangrijker: ze bieden voedsel en schuilplaatsen voor lokale insecten, vogels en andere dieren.