Retour & Garantie

Retourneren & Garantie

Annuleren
Je kunt je bestelling zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen na ontvangst annuleren.

Retourneren
Vervolgens heb je nog 14 dagen de tijd om je bestelling retour te sturen. LET OP! In geval het planten betreft is het helaas niet mogelijk deze retour te sturen. Je kunt namelijk geen gebruik maken van het herroepingrecht indien het geleverde product door zijn aard niet kan worden teruggestuurd of snel kan bederven of verouderen. Mocht je onverhoopt problemen ondervinden met de gezondheid van de plant neem dan contact met ons op via service@greenupthecity.com om tot een passende oplossing te komen. Voor verdere bijzonderheden verwijzen we naar de Algemene voorwaarden.

Kosten retourzending
Retourzendingen zijn op kosten van de consument.

Retourneer je pakket op de volgende manier.
1. Log in en selecteer in jouw order het artikel dat je retour wilt sturen. Heb je geen account meld dan via order@greenupthecity.com jouw retourzending aan.

2. Je ontvangt vervolgens van ons per e-mail je terugzendinformatie.

3. Doe de artikelen die je terug wilt sturen terug in hun eigen verpakking.

4. Volg de stappen in de terugzendinformatie die je van ons hebt ontvangen. Print het retourlabel uit en plak deze op de doos. 

5 Geef je retourpakket af bij een PostNL punt. Er is er altijd één bij jou in de buurt. Bij het PostNL punt ontvang je een bewijs met je track & trace-code.

6. Nadat we jouw retour hebben ontvangen, storten we binnen een week je geld terug. 

Uitzonderingen
Planten zijn een uitzondering en kun je niet retourneren. Is er iets onduidelijk of heb je een vraag? Je kunt altijd contact opnemen via service@greenupthecity.com. We helpen je graag.

Wil je het terugsturen van jouw retour zelf op een andere manier regelen? Dat kan, maar de kosten en het risico zijn in dat geval voor eigen rekening.

Het retouradres is:
Green Up The City
Sluistuinen
Oude Helderseweg 85B
1817 BJ Alkmaar

Omruilen

Wil je jouw artikel (uitgezonderd planten) omruilen? Geen probleem. Neem dan wel eerst contact met ons op via service@greenupthecity.com. Omdat een plant levend materiaal is kun je deze bij ons niet retourneren

Garantie

Tuinplanten

Onze tuinplanten zijn met zorg, zonder pesticiden en kunstmest gekweekt, waardoor je verzekerd bent van verse, sterke planten.
Wij geloven in onze kwekers en geven bij de juiste verzorging 6 maanden plantgarantie. Natuurlijk kan het zijn dat een plant ondanks onze en jouw inspanningen niet aanslaat en dood gaat binnen 6 maanden na levering. Stuur in dat geval een e-mail naar service@greenupthecity.com voorzien van het ordernummer, persoonlijke gegevens en een foto van de plant. Je ontvangt dan van ons een nieuwe gelijksoortige tuinplant.

Interieurplanten

Op onze interieurplanten geven wij, bij de juiste verzorging, 3 maanden plantgarantie.

Overige producten

Voor overige producten (niet levende) zijn de wettelijke termijnen voor garanties van kracht. Voor verdere bijzonderheden verwijzen we naar de Algemene voorwaarden.

Wil je een klacht indienen?

Dat kan natuurlijk. Er kan namelijk wel eens iets mis gaan. Neem gerust contact met ons op via service@greenupthecity.com. Wij streven ernaar om binnen 14 dagen contact met je op te nemen en je een passende oplossing te bieden.
Voor verdere bijzonderheden omtrent de afhandeling van klachten verwijzen we naar de Algemene Voorwaarden