Jij kiest een stijl

Wij kiezen matching planten

Veilig thuisbezorgd

Gemakkelijk te planten

< Planten vers van de natuurvriendelijke kwekerij

< Plant gaat met pot en al de grond in

< Minimaal restafval


< Urban Plant Kit
 

De UPK is een pakket met handpicked natuurvriendelijk gekweekte tuinplanten verkrijgbaar in 3 formaten en 4 tuinstijlen. De planten worden zorgvuldig verpakt en verstuurd in een speciaal daartoe ontworpen doos en onbeschadigd bezorgd bij de klant.


Kies je stijl, wij kiezen matching planten 
Onze 4 inspirerende stijlen vormen de basis voor de handpicked tuinplanten van de Urban Plant Kit. Je hoeft je niet te verdiepen in welke planten geschikt zijn voor jouw balkon, terras of stadstuin. Jij kiest een stijl, wij kiezen matching tuinplanten.

Seizoensplanten
Omdat onze kwekers in de volle grond kweken is het aanbod per jaargetijde wisselend en is geen Urban Plant Kit hetzelfde. Uniek dus.

Goed voor de stadsbiodiversiteit
Wij stellen de Urban Plant Kit zo samen dat je jaarrond* kunt genieten van jouw planten en je draagt ook nog eens bij aan de verbetering van de stadsbiodiversiteit. Goed voor jou, goed voor de natuur.

Makkelijk te planten
Eenmaal geleverd zijn de planten heel gemakkelijk te planten. Ze gaan met pot en al de grond in. Geen gedoe met plastic potjes en veel minder restafval.

< Extra info

Natuurvriendelijk gekweekte planten groeien en bloeien in hun eigen tempo zonder dat kunstmest, pesticiden of andere chemicaliën worden gebruikt. Puur natuur dus!

Nog weinig aanbod
Deze planten zijn doorgaans niet te koop bij reguliere tuincentra of -winkels, of het assortiment is zeer klein.

GUTC heeft waardevolle contacten opgebouwd met Nederlandse kwekers die met passie natuurvriendelijk kweken. De Urban Plant Kit bevat gegarandeerd natuurvriendelijk gekweekte tuinplanten.  

* Jaarrond indien gekozen voor maat L