Bevestig met het wachtwoord

Gebruik het wachtwoord

HELLO CITY > 
< MEET NATURE

Green Up The City is opgezet door drie zussen met passie voor natuur, in- en exterieur design en stads- en moestuinieren. Onze missie is stadstuinieren zo eenvoudig te maken, dat iedereen het kan. GUTC werpt een frisse blik op stadstuinieren, werkt samen met natuurvriendelijke kwekerijen én streeft met haar leveranciers en partners naar een minimale footprint. Met de lancering van het door GUTC ontwikkelde product de Urban Plant Kit, openen we 25 september feestelijk de GUTC Webshop. Wij zijn van plan snel te groeien om volop producten en inspiratie te bieden om jouw balkon, terras of stadstuin een groene boost te geven. Vergroen met ons mee, Green Up The City!

Join us. It's easy!

< Tineke >

Meld je hieronder aan, dan houden wij jou op de hoogte!07
:
09
:
28
:
21

HELLO CITY > 
< Help mee om de Urban Plant Kit te realiserenHelp mee ons doel te bereiken!

We gaan bijna online met ons eerste product: de Urban Plant Kit! Wat we nog nodig hebben is € 10.000 voor onder andere de aanschaf van duurzame verzendboxen en het inrichten van de webshop.

Help jij mee ons doel te bereiken? Als bedankje ontvang je vanaf een donatie vanaf 25 euro een biologisch tuinplantje. Deze is op afspraak af te halen op onze groene werkplek bij Sluistuinen in Alkmaar. Op de hoogte blijven? Een pre-order plaatsen kan al via order@greenupthecity.com.

Over de Urban Plant kit
De Urban Plant Kit is een mooi vormgegeven pakket met natuurvriendelijk gekweekte tuinplanten, dus vrij van pesticiden en kunstmest! Wij stellen het pakket zo samen dat je jaarrond kunt genieten van mooie, sterke planten die ook nog eens bijdragen aan de (stads) biodiversiteit, én de planten kunnen met pot en al de grond in. Super handig voor je stadsbalkon, -terras of -tuin! De kit is in 4 tuinstijlen én in 3 formaten verkrijgbaar.

DONEER NU